Kesämekko

Kävin kesäkuussa ompelutaitoisen tyttäreni kanssa kangaskaupassa, ja ostin kahta erilaista kangasta itselleni.  Pyysin tytärtäni ompelemaan kesälomansa aikana minulle toisesta tunikan ja toisesta mekon.  Tyttären kesäloma loppui, ja kankaat olivat edelleen koskemattomina.  Niinpä minun oli tartuttava toimeen.  Minä en ole tunnettu ompelutaidostani ja ajatuskin alavarojen tai vetoketjun ompelusta oli kauhistuttava.  Niinpä minä neuloin mekkoon yläosan ja ompelin alaosan.  Näin selvisin pelkällä suorien saumojen ompelulla 😀  Ehkä seuraavaksi uskaltaudun ompelemaan jo jotain hieman vaikeampaa.  Tämä nimittäin onnistui ihan helposti.

Kuva

Alunperin tuosta kankaasta piti tulla se tunika.  Tuo kangas on niin minun näköiseni:

Kuva

Edellisessä postauksessa kerroin leivontainnostuksestani ja ettei tästä blogista kuitenkaan tule leivontablogia.  Yksi syy siihen selviää tästä kuvasta:

Kuva

Niinpä niin…yli puolet kääretortusta katosi ennen kuin ehdin hakea kameran, puhumattakaan siitä, että olisin ehtinyt asetella kääretorttua mitenkään kauniisti kuvattavaksi.

4 responses to “Kesämekko

  1. Nuohan sointuu hyvin yhteen neulottu yläosa ja kankaasta alaosa ja eikö se niin mene, että pitää tehdä mitä osaa 🙂 Ja kääretorttu näyttää kyllä aika herkulliselta.

  2. Ei se ompelu ole ollenkaan vaikeaa…. niinkuin huomasit. Kiva mekko ja hauska tuo virkattu yläosa 🙂
    En kyllä yhtään ihmettele, että kääretorttu katosi alta aikayksikön parempiin suihin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s