Korvakoruja

Kävin tässä eräänä päivänä Vanhassa Porvoossa kiertelemässä siellä olevia pikkukauppoja.  Eräässä kaupassa näin korvakorut, joihin ihastuin.  Korvakoruilla vaan oli hintaa ihan liikaa tällaisen työttömän kukkarolle, reilusti yli 20 e.  Nopeasti laskeskelin, että korvakorujen materiaalit maksoivat alle 2 e ja tekemiseen ei kahta minuuttia kauempaa taatusti mene.  Joten heti kotiin päästyäni ryhdyin tuumasta toimeen, ja tässä nämä minun korvikseni nyt ovat:

Kuva

Saman tien, kun helmitarvikkeet kerran olivat esillä, tein vielä toisetkin korvakorut:

Kuva

Ja kolmannet:

Kuva

Ja neljännet:Kuva

Ja vieläpä viidennetkin:

Kuva

Tulipa samalla taas mieleen, miksi en tätä korvakorujen tekoa ole juurikaan harrastanut; en osaa vääntää korupiikkejä nätisti 😦 .  Tosin minulla taisi olla tällä kertaa hieman liian lyhyitä nuo korupiikit, joten sekin vaikeutti vääntämistä.  Mutta enpä taida korvakoruja taas ihan pian uudestaan tehtailla.

Mainokset

4 responses to “Korvakoruja

  1. Tosi nätit, varsinkin nuo pyöreät turkoosiraitaiset yksilöt! Minulla on sama haaste, että korupiikkien kääntäminen tuntuu joka kerta menevän solmuun, en vaan saa niitä niin nätisti taipumaan kuin haluaisin. Lienee kyllä harjoituksen puutetta enemmänkin, kyllä kai ne alkaisivat kääntyä halutulla tavalla kun vaan ahkerasti ehtisi panostaa tuohon korupuoleen. Mutta kun on niin paljon muutakin kivaa ja mielenkiintoista ja kokeilemisenarvoista tekemistä, ettei mukamas millään ehdi:)

  2. Minäkin rakastuin noihin ensimmäisiin korviksiin! Ja on nuo muutkin kyllä tosi nättejä. Minä en korvisten tekoa erityisemmin harrasta vaikka joskus harvoin tulee tehtyä. Mutta vain jos koru osassa on ja valmiina tuo ’lenkki’ mihin koukku laitetaan 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s