Tarris Heeter Hat

Terris Heeter Hat
Lanka: Punta Yarns Merisoft

Eilen palkinnoksi saamani Punta Yarns Merisoft-lanka oli niin houkuttelevaa, että se oli neulottava heti pipoksi.  Malli on Tarris Heeter Hat.  En ollutkaan tuosta langasta koskaan ennen tehnyt mitään, ihan miellyttävä uusi tuttavuus.

Käsitöiden teko on jäänyt hieman vähemmälle viime viikkoina, sillä aloitin opiskelun syyskuun alussa.  Opiskelupaikkakunnalle on matkaa kotoa hieman yli 200 km, joten jo pelkkä sinne ajaminen vie melkoisesti aikaa.  Harmi, että julkisilla sinne pääseminen kestäisi varmasti koko päivän, niin en voi käyttää matka-aikaa käsitöiden tekoon, kun on pakko itse ajaa.  Ei se varmaan ole kiellettyä neuloa ajaessa, mutta ei varmaankaan olisi kovin turvallista 😉  Onneksi opiskelupaikkakunnalle ei tarvitse ihan joka päivä ajella.  Kotityöt eivät kuitenkaan mihinkään ole vähentyneet, vaikka minä en enää ole päivisin kotona, joten jostain ajankäytöstä on pakko tinkiä, ja kyllähän se on ne minun omat harrastukseni, joista on tingittävä 😦  Mutta välillä on pakko vaan tarttua puikkoihin ja tehdä vaikka vaan yksi pipo, ja antaa pyykkivuoren odottaa.

8 responses to “Tarris Heeter Hat

  1. Tsemppiä opiskeluun! Se tuntuu varmaan yhtäkkiä varsin erilaiselta elämältä, jos edellisestä rupeamasta on ehtinyt kulua aikaa. Samalla se on kuitenkin niin vapauttavan mukavaa ja innostavaa, uuden oppiminen on aina inspiroivaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s