Gentleman’s socks for evening wear

Neulon nykyisin pääasiassa luennoilla istuessani tai pojan salibandytreenejä katsellessani, joten keskeneräisen neuleen pitää olla helppo malliltaan ja helposti mukaan otettava.  Olenkin syyskuun aikana neulonut parit perussukat ja yhdet tavalliset lapaset.  Mutta lupasin, että tämän uuden blogin myötä en kiusaa lukijoitani ihan perusjutuilla, joten ne jääköön nyt siis esittelemättä.  Esittelyvuoron saavat nyt kuitenkin nämä sukat, jotka ovat aika yksinkertaiset, mutta eivät ihan perussukat:

Gentleman’s socks for evening wear
Nancy Bushin kirjasta ”Knitting vintage socks”
Lanka: Sandnes Sisu

En tiedä, mitä minulla on ollut ennen polvisukkia vastaan.  Nämä ovat vasta toiset polvisukat, jotka olen ikinä neulonut, ensimmäisethän tein vasta viime elokuussa.  Polvisukathan ovat ihan kivoja!  Sukkien nimestä huolimatta sukat ovat ihan minulle itselleni, eikä minulle edes tule mitenkään herrasmiesmäinen olo näissä sukissa.  Kyllä nämä aika naiselliset mielestäni ovat:

 

6 responses to “Gentleman’s socks for evening wear

  1. Oi mikä väri! Lähes samaa näkyy ulkona naapurin pihalla villiviinin lehdissä kun katson ulos. Ilmat alkaa olla jo sen verran viileitä, että hameen kanssa tuollaisille ihanuuksille on hyvinkin käyttöä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s