Runebergin torttuja manteliallergikolle

DSC06493 (800x600)

Perinteisestihän Runebergin torttuihin kuuluu mantelia, mutta minä tällaisena allergikkona, joudun leipomaan omani ilman mantelia.  Tässä kohtalotovereille resepti:

 

200 g margariinia

2 dl sokeria

3 munaa

2 dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

2,5 dl korppujauhoja

Koristeluun:

vadelmahilloa

tomusokeria

 

1. Vaahdota rasva ja sokeri.

2. Lisää munat yksitellen, vatkaa hyvin.

3. Sekoita kuivat aineet ensin keskenään ja sen jälkeen rasva-sokeri-munavaahtoon.

4. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

5.  Kostuta halutessasi punssilla tai rommilla.  Koristele vadelmahillolla ja vesi-tomusokerikuorrutteella.

 

Mainokset

3 responses to “Runebergin torttuja manteliallergikolle

  1. Kivan näköisiä ja kuten joku jo mainitsikin, niin eivät ne välttämättä mantelia tarvitse… Itse joskun käyttänyt murkattuja piparkakkuja…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s