Mitähän tästä tuleekaan?

DSC06887 (800x600)

Ostin taannoin 1,2 kg hyvin ohutta puuvillalankaa tarkoituksenani virkata siitä päiväpeite sänkyyn.  Aloitinkin virkkaamaan langasta peittoa.  Mutta kun olin pari ruutua tehnyt, tulin siihen tulokseen, että lanka on liian ohutta päiväpeittoon.  Jos siitä tekisi peiton, peitto olisi ihan liian pehmeä ja lötkö, eikä pysyisi sängyllä kauniisti.  Pidin kuitenkin tästä mallista, joka muuten löytyy Kauneimmat Käsityöt  5/2013 lehdestä, ja halusin tehdä siitä jotain.  Niinpä jatkoin palojen virkkaamista.

DSC06885 (600x800)

Nyt virkkaamallani tekeleellä on kokoa noin 125 cm x 55 cm (12×5 ruutua + reunus), enkä tiedä mikä tämä on 🙂  Tämä voisi olla verho, mutta sitten siihen pitäisi keksiä jonkinlainen ripustussysteemi.  Tämä voisi olla pöytäliinakin, kuten alkuperäisessä ohjeessa, mutta minulla ei taida olla sopivaa pöytää tälle.

Sen lisäksi, että en tiedä, mikä tämä on, on toinenkin ongelma.  Tähän kului vain 106 g lankaa.  Niinpä minulla on tätä samaa lankaa vielä yli kilo jäljellä.  Mitä minä siitä teen?  Lisää verholiinoja 😉

 

Mainokset

5 responses to “Mitähän tästä tuleekaan?

  1. On todellakin kaunis! Ehkä se voisi olla verho, kyllä sinä ripustussysteemin keksit. Ja mitä jos tekisit sen päiväpeitteenkin samasta langasta kaksinkertaisena.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s