Pallon purkua osa I

Lokakuun teemana Salainen NeuleYstävä vaihdossa on Taikapallo.  Tarkoitus on siis keriä langan sisään pieniä yllätyksiä parille, joka neuloen tai kerien paljastaa yllätykset kerän sisältä.  Minä sain oman taikapalloni eilen.  Se oli melko persoonallisesti paketoitu:

DSC06966 (800x600)Sisältä löytyi tällainen lankakerä:

DSC06967 (800x600)Kerän mukana tulleessa viestissä SNYni sanoi, ettei mukana ole mitään ohjetta, vaan voin tehdä langasta sellaiset sukat kuin haluan.  Päätin purkaa taikapalloni perussukat neuloen.  Sainkin neuloa aika pitkälle ennen kuin ensimmäinen pikkuyllätys, teepussi, paljastui:

DSC06970 (600x800)

Ensimmäisen sukan valmistuttua, ei muuta ollutkaan tullut esiin.  Aloitin siis toisen sukan, ja sain neuloa sitäkin melko pitkälle ennen kuin kerän sisältä löytyi toinen teepussi:

DSC06971 (800x600)

Kun toisen sukan varsi oli valmis, oli teepusseja tämän verran:

DSC06972 (600x800)Kun molemmat sukat olivat valmiit, oli teepusseja paljastunut 7 kpl ja yksi karamelli:

DSC06973 (800x600)En muuten yrittänyt mitenkään täsmätä sukkien väriä, vaan jatkoin toista sukkaa suoraan siitä kohdasta lankaa, mihin edellinen sukka päättyi.  Ja ihme ja kumma; sukista tuli täsmälleen samanlaiset 🙂  Sukat painoivat tasan 60 g, joten olettaisin, että lankaa on vielä noin 40 g jäljellä.  Nyt aion aloittaa lapaset loppulangasta ja sitten paljastuvat loputkin kerän kätköissä olevat aarteet:

DSC06974 (800x600)Eli palaan siis asiaan, kun lapaset ovat valmiit:D

Mainokset

3 responses to “Pallon purkua osa I

  1. Eikä!! Ihanaa, että sä oikeesti jaksoit neuloen purkaa kerää!!!! Aivan mahtia! Ja nyt harmittaa, ettei enempää ylläreitä ilmestynytkään sukkien aikana. Oli tosi vaikea arvioida, kuinka harvakseltaan niitä piti laittaa…
    Ja joo, persoonallinen tosissaan!! 😀 tuli vähän kiire että sain kerän mukaan kauppa- ja postireissulle… 😉

    Ps.oot ihan supernopea neulomaan.

  2. Miten sinä maltoit odottaa. Minä en paketteja aukaise etukäteen, mutta jos jonkun aukaisemiseen on lupa, en kyllä malta odottaa. Uskomatonta nuo sukkien raidat. Usein olen yrittänyt saada samanlaisia kahteen sukkaan, eikä onnistu millään. Ja sinulla vahingossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s