Marraskuun paketti SNYltä

DSC07013 (800x600)

Sain eilen marraskuun paketin Salaiselta NeuleYstävältäni.  Paketissa oli kaksi kerää Nalle taika-lankaa, yksi kerä turkoosia Nallea ja paketti teetä.  Tämä paketti ratkaisi erään ongelmani.  Nalle taika-lanka on ollut ”ostoslistallani” jo jonkin aikaa.  Olen nimittäin  suunnitellut neulovani itselleni ryppyvarsisukat joko tästä nyt saamastani kirjavasta taika-langasta tai sitten siitä punakirjavasta vastaavasta.  En vain ole osannut päättää kummasta sukkani tekisin.  Nyt SNYni ratkaisi asian puolestani 😀  Ja eiköhän tuolle turkoosillekin löydy jotain käyttöä.  Paketissa ollut tee kuulostaa todella hyvältä; valkoista teetä, karpaloa ja vaniljaa.  Nyt teen keittoon siis!

 

Mainokset

7 responses to “Marraskuun paketti SNYltä

  1. Hei ihan mahtavaa, että langat tulevat käyttöön. Vähän harmittelin, kun tuli niin mielikuvitukseton paketti… ja anteeksi, ettei ollut korttia!
    Huomasin Taika Nallessa olevan samaa turkoosia kuin tuo yksivärinen kerä. Toimisivatko yhdessä? Kirjoneule? En tiedä, mutta kävi mielessä…

    • Luulen, että luit ajatuksiani tuon kirjavan taika-Nallen suhteen 🙂 Pitääkin sitten kaupassa katsastaa tuo turkoosi taika-Nalle. Voisi sopia hyvinkin yksivärisen turkoosin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s