UFO havaittu ja tuhottu

DSC07232 (800x600)

Löysinpä eräästä laatikosta kasan virkattuja palasia, joista aloin tehdä peittoa jo yli 1,5 vuotta sitten.  Kyllästyin silloin näiden palasten virkkaamiseen jostain syystä ihan kokonaan.  Tai kyllä minä tiedän miksi minä kyllästyin; tämä oli vähän liian helppo malli.

DSC07230 (600x800)

Olin suunnitellut tekeväni 169 palaa.  Silloin puolitoista vuotta sitten, kun kyllästyin tämän virkkaamiseen, oli paloja kasassa noin 80.  En minä edelleenkään oikein innostunut tästä mallista, niinpä tein paloja niin, että niitä oli yhteensä 121.  Sitten lisäsin leveän reunuksen pelkkiä pylväitä, mikä oli kyllä aika puuduttavaa sekin.  Viimeiset pari kerrosta tein kyllä jo aika lailla hampaat irvessä tätä.  Mutta en halunnut luovuttaa toista kertaa.

 

DSC07229 (600x800)

Minulle näissä käsityöprojekteissa matka on yleensä tärkeämpi kuin päämäärä, mutta tässä työssä oli kyllä toisin.  Jos en olisi ajatellut päämäärää, ei tämä olisi koskaan valmistunut.

 

 

5 responses to “UFO havaittu ja tuhottu

  1. Kaunis! Kelpaa tätä esitellä, ahkeruutesi on kunnioitettavaa. Kyllä sitä jotakin piristettä kaipaa, kun suurta käsityötä tekee. Minä neulon aina välillä jotakin pientä, nopeasti valmistuvaa, saan valmistumisen ilon ja jaksan taas. Toisaalta, on hyvä olla jotakin, mitä voi jatkaa…kun ei tiedä mitä tekisi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s