Valoa vuoden pimeimpään päivään

DSC07410 (600x800)

Tämän vuotisen piparitaloni ajatus oli olla majakka ja tuoda valoa pimeään.  Mutta lapset olivat sitä mieltä, että voisin ensi vuonna yrittään tehdä Pisan kaltevan tornin; tuloksena voisi olla suora majakka 🙂  Sovitaan siis, että tämä majakka on monta myrskyä nähnyt ja tuulessa taipunut.

Lapseni ovat muuten myös sitä mieltä, että minä olen syypää ilmastonmuutokseen.  Leipoessahan syntyy hiilidioksidia hiivan toimesta tai leivinjauheesta, ja koska minä leivon niin paljon, aiheutan myös paljon hiilidioksidipäästöjä.  Pitäisi varmaan lopettaa leipominen ja maailma pelastuisi.

Nyt on siis tämän joulun piparitalo leivottu ja joulusiivous tehty.  Vielä pitäisi joulukakku leipoa ja sen jälkeen voin rauhoittua joulun viettoon. Lunta kyllä vielä tänne odotellaan, ja toivottavasti jouluksi saadaankin.

Hyvää joulua kaikille!

3 responses to “Valoa vuoden pimeimpään päivään

  1. Ihana majakka, turvallinen ja kutsuva, sininen ovi avoinna tulla suojaan pimeästä! Ihailen jokaista joka tekee pipareista rakennuksia, me emme leivo edes tavallisia pipareita. Kuivakkuja tehdään, kaksi erilaista. Onneksi leipominen ei ole syynä ilmastonmuutokseen, syyllisiä on haettava kaempaa kuin kotilieden ääreltä. Suloista joulua Sinulle ja läheisillesi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s