Pintaneulesukkia

DSC07426 (600x800)

En ole vähään aikaan neulonut pintaneuletta, joten piti välillä tehdä sellaistakin.  Valitsin vain hieman huonon langan, kirjavan Nalle Taika langan, joten ei ne pintaneuleet erotu näistä sukista. Vasemmanpuoleisissa on useampaa erilaista pintaneuletta, ja oikeanpuoleisissa vain yhdenlaista, mutta molemmat näyttävät hieman levottomilta.  Mutta pidän tämän langan väristä hyvin paljon.

Sitten tein vielä yhdet ryppyvarsisukat:

 

DSC07428 (600x800)

Pintaneulettahan nämäkin ovat.  Lanka on näissäkin Nalle Taikaa, hieman hempeämmän väristä vain.  Olen tehnyt jo ties kuinka ja monet ryppyvarsisukat, sillä tämä on tosi hyvä sukka jalassa.  Ohje näihin löytyy Novitan sukkalehdestä.

Nyt on jotenkin tyhjä olo.  Ei aavistustakaan mitä neuloisin tai virkkaisin seuraavaksi.  Kai se on vain mentävä penkomaan lankavarastoja, ja odotettava inspiraatiota (tai sitä, että joku lapsista keksii haluavansa jotain neulottua tai virkattua).

 

Mainokset

3 responses to “Pintaneulesukkia

  1. Lunta ja sukkia, ihanan talvisia kuvia! Penko lankavarastojasi, saat uutta inspiraatiota tai ainakin ihanaa lanka ja väriterapiaa. Itse inspiroiduin langoistani ja juuri tänään imuroin sängyn alustaa ja ihmettelin miten paljon lankaa siellä onkaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s