Isoäidinneliöitä

DSC07473 (600x800)

Suunnilleen puolitoista kuukautta olen näitä neliöitä virkkaillut.  Välillä alkoi jo tuntua siltä, että ei tästä koskaan valmista tule.  Mutta tulihan! Lankana tässä on Novita Kotiväki ja neliöt ovat ihan tavallisia isoäidinneliöitä.  Kokoa peitolla on aika tarkkaan 2 m x 2 m, ja painoa peitolla on muutama gramma vaille 2,5 kg.  Alunperin tarkoitukseni oli käyttää vain omista varastoistani löytyviä Kotiväki-lankoja.  Mutta kun olin tehnyt parisenkymmentä neliötä, havaitsin, että valkoisella ja valkoisella on eroa.  Niinpä kävin ostamassa 900 g valkoista kotiväkeä loppuihin paloihin.  Käytin kuitenkin ne alussa tekemänikin palat peittoon, ja hieman nyt harmittaa, sillä kyllä ne peitosta erottuvat, osa on hieman kellertävämpiä, osa sinertävämpiä kuin muut.  Mutta ehkä, kun peitto käytössä likaantuu, niin eroja ei enää huomaa. Muuten olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

DSC07476 (800x600)

Nyt on jotenkin tyhjä ja kaikkensa antanut olo. Vähän niin kuin joskus opiskeluaikoina oli ison ja tärkeän tentin jälkeen. Ei oikein tiedä, että mitä sitä nyt tekisi.  Enköhän minä kuitenkin jotain keksi. Mutta ehkä en ihan heti virkkaa mitään.

4 responses to “Isoäidinneliöitä

  1. Voi vitsi, kun on hieno peitto. On siinä ollut virkattavaa 🙂
    Pitää muistaa aina tulla kommentoimaan, kun olen koneella, kun kännykällä ei ole muistissa noita omia tietoja ja en jaksa niitä ruveta kännykällä naputtelemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s