Vauvalle

DSC07529 (600x800)

Minusta on tulossa mummo syksyllä, ja pitihän sitä heti neuloa vauvalle jotain 🙂 Vielä ei ole tiedossa, onko sieltä tyttö vai poika tulossa, joten valitsin langoiksi tällaisia violetteja, joiden ajattelin sopivan sekä tytölle että pojalle. Mutta kyllä tämä taitaa enemmän poikamaiselta setiltä näyttää. Niinpä en laittanut bodyyn vielä nappeja. Jos tulokas osoittautuu tytöksi voin laittaa vaikka jotkin sydän- tai kukkanapit, jotta tästä tulee tyttömäisempi setti. Ehkä virkkaan pipoonkin  sitten jonkin kukkasen. Mutta sen näkee sitten. Minun on kyllä tunnustettava, että minä toivon tyttöä, jotta pääsisin neulomaan jotain pieniä vaaleanpunaisia vaatteita pitkästä aikaa; oma nuorin tyttärenikin kun on jo 16-vuotias. Mutta kyllä minä voin neuloa vaaleansinistäkin. Vauvaneuleiden tekeminen on mukavaa, oli väri mikä vaan. Eikä sillä vauvan sukupuolella muuten ole mitään väliä.

Lankana tässä setissä on Sandnes Mandarin petit. Bodyn ohje on lehdestä Moda 1/2005 ja myssy on Norwegian Sweet Baby Cap (Ravelrystä). Sukat ovat junasukat, joiden ohje löytyi ennen vanhaa Taitoep:n sivulta, mutta eipä löytynyt enää. Onneksi olin printannut joskus ohjeen talteen ja se vielä löytyikin tuosta isosta printattujen ohjeiden kasastani.

Mainokset

4 responses to “Vauvalle

  1. Sievä setti tulevalle pienokaiselle. Voin kuvitella, että näitä vauvan vaatteita ehtii varmasti valmistua vielä paljonkin ennen syksyä 🙂
    Hieno on muuten tuo aiempi huivikin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s