Blääh

Minulla on viime aikoina ollut jonkinlainen käsityöblääh; mikään ei oikein ole kiinnostanut ja ne harvat, jotka olen aloittanut ovat olleet syystä tai toisesta surkeita. Ensiksi aloitin vauvan peiton virkkaamisen, mutta kuuden palan jälkeen tulin siihen tulokseen, että en pidä valitsemastani väriyhdistelmästä, ja palat saivat jäädä odottamaan jotain uutta inspiraatiota. Peiton jälkeen aloitin pitsihuivin, mutta lanka (jotain vanhaa vyötteetöntä, luultavasti Pirtin kehräämöltä) pölisi niin paljon, etten voi sitä ainakaan näin siitepölyaikaan neuloa. Se aloitus meni samantien purkuun. Sitten muistin Lidlistä talvella ostamani kesäsukkalangan, jossa on villan ja polyamidin lisäksi puuvillaa. Niinpä kaivelin langan ja Cookie A:n kirjan ”knit.sock. love.” esiin. Aloin neulomaan Thelonious mallia kyseisestä kirjasta. Kun ensimmäinen varsi alkoi olla valmis, tajusin, ettei kuvio erotu kirjavasta langasta juuri ollenkaan. Purkuun siis. Seuraavaksi oli sitten vuorossa Hederat, sama lanka ja sama kirja. Ne sainkin valmiiksi:

 

DSC07549 (800x600)

Tuo kuvio erottuu kyllä langasta, mutta arvelin, että tämä lanka olisi parhaimmillaan suhteellisen yksinkertaisissa sukissa. Niinpä tein sitten tällaiset:

 

DSC07548 (800x600)

Tuota lankaa olisi vielä yksiin sukkin jäljellä. Mutta saa toistaiseksi olla, koska ei tuo väri näyttänyt näissä toisissakaan sukissa mitenkään hyvältä. Mutta nyt siis olisi parit kesäsukat valmiina. Saisi vain se kesäkin tulla. Tosin, sitten kun on lämmintä, niin kuka sitä sukkia jalassaan pitää 😀

Mainokset

2 responses to “Blääh

  1. Langan ja neuleen liitto ei aina ole helppo löydettävä, mutta kauniit sukat sait neulottua. Minusta on aika ahdistavaa etsiä lankaa mitä alkaisi neuloa ja siihen sopivaa mallia. Onneksi aina voi neuloa sukkia ja sytömyssyjä, helppoja ja nopeasti valmistuvia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s