Sukkia, lapasia ja koiranputkia

DSC07711 (600x800)

Tänä vuonna ei kunnon kesää tainnut tullakaan, niin kesäkäsityöt jäivät todella vähiin. Syksy alkaa olla jo mielessä ja iski inspiraatio sukkien ja lapasten neulomiseen. Tosin en minä mitään helteitä kaipaile. Lämpötilat ovat olleet tänä kesänä juuri minulle sopivia, mutta sadetta olisi saanut olla hieman vähemmän. Mutta takaisin käsitöihin. Yllä on muunnelma Ullasta löytyvistä Koiranputkisukista. Alkuperäisessä ohjeessa kuvio jatkuu jalkapöydän päälle. Mutta koska kuvio on melko iso, tein sen vain varteen, jottei kuvio paina jalkaan, jos näitä sukkia käyttää kenkien kanssa.

DSC07713 (800x600)

Koiranputkisukkia neuloessa tuli mieleen, että tuo kuvio näyttäisi varmasti tosi kivalta lapasen selkämyksessäkin. Pakkohan sitä oli testata. Ja hyvältä tuo ainakin minusta näyttää lapasissakin. Olisin halunnut kuvata nämä sukat ja lapaset koiranputkien kanssa, mutta koiranputket alkavat olla jo ohikukkineita täällä meillä päin, joten jouduin tyytymään neidonruusuihin, jotka ovat nyt kauneimmillaan ja tuoksuvimmillaan.

DSC07714 (800x600)

Koiranputkilapasiin tein kämmenpuolen 1o 1n joustinneuletta. Lapaset istuvat sen vuoksi melko napakasti käteen. En tiedä, onko se hyvä vai huono asia, testaamalla syksymällä selviää. Lankana näissä Koiranputkisukissa ja -lapasissa on Regia Active.

DSC07710 (800x600)

Sukka- ja lapasputkeni jatkui vielä parilla perussukkia ja -lapasia, lankana Nalle Taika.

 

3 responses to “Sukkia, lapasia ja koiranputkia

  1. Jos minulta kysytää, ihan väärät kelit. Hellettä enemmän kiitos. Sukat ja tumput ovat kuitenkin todella nätiti! Ja väri ihan mahtava!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s