Pupu ja sukat

DSC07736 (600x800)

Voitin keväällä Osakaisen blogin arvonnassa Svarta Fårets Baby-lankaa. Langan väri on mielestäni hieman tyttömäinen, joten päätin odotella, että tiedän varmasti, onko lapsenlapseni tyttö vai poika; jos lapsi on tyttö teen langasta jonkin vaatteen, jos poika teen unilelun. Kuvasta siis voi päätellä, että ensimmäinen lapsenlapseni on poika 😀

Aloin tehdä pupua Ravelrystä löytyneellä ohjeella, mutta ohjeessa pää oli tehty mielestäni jotenkin ihan kummallisesti, tai sitten en muuten vain ymmärtänyt ohjetta, joten tein pään niin kuin itse hyväksi katsoin. Laitoin langan kaksinkertaisena tähän, muuten tästä olisi tullut aika mini. Tosin on se minun tyttärenpoikanikin vielä aika mini, kun syntyi nelisen viikkoa etuajassa.

Nuorin tyttäreni on jo parin kuukauden ajan valitellut siitä, että teen vaan koko ajan vauvalle jotain, joten olihan minun tehtävä välillä hänellekin jotain:

DSC07734 (600x800)

Tytär aloitti nyt elokuussa opiskelun toisella paikkakunnalla, ja valitteli, että opiskelija-asuntolassa on kylmä ja pyysi villasukkia. Hän sai Drops Fabelista neulotut Pointelle-sukat, joiden ohje löytyy Cookie A:n kirjasta ”knit. sock. love.”. Toivottavasti näillä pysyy ainakin varpaat lämpiminä.

 

 

4 responses to “Pupu ja sukat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s