Pelkkää raitaa

Nyt alan uskoa, että kamerassani on jotain vikaa. Ristiäisissä luulin ottaneeni kuvan juustokakusta, mutta koska päivä oli aika hektinen, ajattelin, että ehkä en sitten ottanutkaan kuvaa; ajattelin vain ottavani. Mutta nyt tiedän varmasti, että kuvasin nämä sukat jo pari päivää sitten. Mutta kun eilen aioin päivittää niitä tänne blogiini, ei ottamaani kuvaa taaskaan löytynyt kamerasta. Onhan kamerani kyllä  jo vanha ja muutenkin huono. Kaikissa nykyisissä kännyköissäkin taitaa olla parempi kamera kuin minun ihan kamera-kamerani on. Ja kännykänikään ei ole nykyaikainen, joten minulla ei ole mitään, millä ottaa kunnon kuvia.

Yhdet sukista olin jo ehtinyt antaa eteenpäin keskimmäiselle tyttärelleni ja hän oli jo ehtinyt käyttää niitä, joten ne piti kuvata uudestaan hänen jalassaan, ettei likaiset sukanpohjat näy kuvassa.

DSC07776 (800x600)

Kaikki tämä postauksen sukat ja lapaset on tehty aiemmasta peitosta tähteeksi jääneistä langoista. Näille seuraaville sukille ei vielä ole omistajaa, mutta eiköhän näillekin sellainen jossain vaiheessa löydy, kunhan ilmat vielä hieman viilenevät.

DSC07775 (800x600)

Tällaisten perussukkien neulominen on hyvin meditatiivista. Ei paljoakaan tarvitse miettiä mitä tekee, antaa käsien vain tehdä silmukan toisen perään. Sama pätee peruslapasiin.

DSC07772 (600x800)

4 responses to “Pelkkää raitaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s