Kevätsukkia

DSC07953

Taimitarhan kukkasukkia varten ostin uudet kerät keltaista ja valkoista Nallea, vihreää minulla oli ennestään kokonainen kerä. Taimitarhan kukkasukkiin näitä kaikkia värejä meni kuitenkin aika vähän. Jäljelle jääneistä langoista syntyi vielä kaksi paria sukkia, kokoja 45 ja 39. Toiseen sukkapariin tein tasaraitaa ja toiseen sekaraitaa. Tällä tavoin itse raidoittamalla saa taatusti kaksi samanlaista sukkaa. Tai jos ei saa, niin ei voi syyttää ketään muuta kuin sitä joka sieltä peilistä katselee. Näistä tuli onneksi samanlaisia 😀

 

DSC07956 (600x800)

Minulle on kertynyt kaikenlaisia jämäkeriä Novita Kotiväki-lankaa. Uusimmassa Novita-lehdessä oli ohje tällaisiin Kotiväestä neulottuihin sukkiin. Ohjetta piti tietysti heti testata, kun lankaakin löytyi omasta takaa. Nyt pitää vielä testailla sukkia käytössä. Jos ovat hyvät, voin tehdä tällaisia lisääkin. Pelkään kyllä, että sukat venyvät käytössä, ja se ei tietystikään ole kiva. Jos niin käy, niin sitten nämä saavat jäädä ainoaiksi.

Lukuhaaste etenee hienosti. Olen lukenut jo 30 kirjaa viidestäkymmenestä, eikä vuodesta ole kulunut ihan yhtä kolmasosaakaan vielä. Hyvä minä!

3 responses to “Kevätsukkia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s