Samaa vanhaa

765-450x800

Aika lailla on ollut kiireitä pari viime viikkoa. Toissa viikolla olin muutaman päivän reissussa, ja ohjelmaa oli tiiviisti aamuvarhaisesta iltamyöhään, niin ettei edes ehtinyt, eikä jaksanut käsitöitä miettimään. Ennen matkaa tein kuitenkin itselleni samanlaiset York Mittensit kuin tyttärellenikin, samasta Arne & Carlos langastakin, sillä pidän tämän langan värityksestä, vaikka se onkin aika levoton.

 

766-800x450

Heti matkan jälkeen tein vielä kolmannetkin York Mittensit keskimmäiselle tyttärelleni. Näissä oli sentään eri lanka eli Drops Baby Merino. Matkan jälkeen meille tuli vieraaksi yllä olevan kuvan Pikkuvarpaat, sillä Pikkuvarpaiden äiti oli nyrjäyttänyt nilkkansa, eikä voinut nostaa eikä kantaa Pikkuvarpaita. Viikon verran ovat Pikkuvarpaat ja hänen äitinsä täällä olleet, tänään lähtevät kotiin. Aika täystyöllistäjähän tuollaiset Pikkuvarpaat ovat, varsinkin kun meidän koti ei enää ole sisustettu vauvaystävällisesti, niin koko ajan saa olla vahtimassa, missä Pikkuvarpaat viilettävät. Pikkuvarpailla ei kuulemma ollut sopivia villasukkia, joten tein viikon aikana hänelle ihan perussukat Fabelista.

 

786-800x450

Kovasti oli jo yritystä pistää itse sukat jalkaan, mutta ei se ihan vielä onnistunut. Ilmeisesti sukat kuitenkin kelpasivat.

 

4 responses to “Samaa vanhaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s