Vanhaa ja uutta vuotta

dsc_0593-450x800

Sain jouluyö-joulukalenterisukat valmiiksi ihan ajallaan jouluaatoksi. Mutta kuvaamaan en ehtinyt ennen kuin tänään. Ei ollut ihan minun juttuni neuloa sukat kahdessakymmenessäneljässä päivässä; tahti oli aivan liian hidas. Meinasin useampaan kertaan keskeyttää joulukalenterin ja sooloilla sukat loppuun, mutta loppujen lopuksi jaksoin odotella ohjetta ja sukkien valmistumista jouluaattoon asti. Mutta nytpähän tiedän, ettei minun kannata tehdä enää uudestaan joulukalenterisukkia, tai jos teen, niin teen ne vasta joulun jälkeen, kun koko ohje on julkaistu.

Nämä sukat jäivätkin viime vuoden viimeiseksi käsityökseni. Muutenkin viime vuonna tuli tehtyä paljon vähemmän käsitöitä kuin moneen vuoteen, sillä kirjat ja lukeminen ovat vieneet aikaa, jonka ennen käytin käsitöihin. Luin viime vuonna 96 kirjaa. Marraskuussa ajattelin, että pääsen sataan, mutta joulukuun kiireet estivät tavoitteeseen pääsyn. Onpahan nyt sitten tavoitetta tälle vuodelle!

Osallistuin viime vuonna Helmet-lukuhaasteeseen, ja olen siinä mukana taas tänäkin vuonna. Ajattelin lukea kirjoja samaan tyyliin kuin viime vuonnakin. Alkuvuodesta luen, mitä huvittaa. Jos kirja sopii johonkin haasteen kohtaan, niin hyvä. Jos ei, niin en sure. Siinä vaiheessa, kun lukuhaasteessa on enää kymmenisen kohtaa tyhjänä, alan valikoimaan niihin sopivia kirjoja.

Olen miettinyt nyt sitä, että pitäisikö tätä blogia laajentaa käsitöiden lisäksi kirjoihin, sillä lukeminen taitaa nykyisin olla se, mihin kulutan eniten aikaani kotitöiden lisäksi. Mutta minun on tunnustettava, että en ole ikinä lukenut yhtään kenenkään kirjablogia, joten pitäisi varmaan ensin käydä hieman tutustumassa, mitä muut kirjablogeissaan kirjoittavat. Mutta tämä on siis vasta harkinnassa. Katsotaan, mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

20170102_080800-collage-800x800

Kuten niin moni muukin kaupunki, myös kotikaupunkini järjesti Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ilotulituksen. Kävin sitä lasten kanssa katsomassa ja hienohan se oli.

Hyvää uutta vuotta 2017!

 

3 responses to “Vanhaa ja uutta vuotta

  1. Hyvää Uutta Vuotta!

    Odotan kovasti blogisi kirjaosiota, käsitöitäsi (ja leipomuksiasi) olen ilokseni seuraillut vuosia. Hyvää jatkoa blogistina!
    t. Aila

  2. Minulle joulukalenterisukat sopi niin hyvin, että päätin aloittaa ystävänpäiväsukatkin. Mutta neuloin valmiiksi vain ne kirjoneulesukat nuo jouluyöt tyssäsi varteen, kun valitsin vääränvärisen langan. Teen loppuun ihan perussukkina.
    Minäkin osallistun taas tänä vuonna lukuhaasteesee, Viime vuosi jäi välistä. Aina sitä kirjan saa johonkin kategoriaan survotuksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s