Camilla Läckberg: Jääprinsessa

dsc_0734-450x800

Camilla Läckberg: Jääprinsessa (Isprinsessan)

2003, suomennettu 2006 (Outi Menna)

439 s

Helmet-lukuhaaste 2017 kohta 10, kirjan kansi on mielestäsi kaunis

Mainitsinkin jo aiemmin, että olen lukenut Camilla Läckbergin Fjällbacka-sarjaa ihan satunnaisessa järjestyksessä sen mukaan, mitä kirjastossa kulloinkin on ollut lainattavissa. Tällä kertaa vihdoin ja viimein sain sarjan ensimmäisen osan, Jääprinsessan, lainaan. Myöhemmissä kirjoissa on ollut paljon viitteitä tämän ensimmäisen kirjan tapahtumiin, joten tämä tuntui hyvin tutulta kirjalta. Mutta nyt luulen, että kyllä minun täytyy nämä kirjat joskus vielä lukea oikeassa järjestyksessäkin, kunhan olen ensin lukenut ne muutamat sarjan kirjat, jotka minulla vielä on lukematta.

”Jääprinsessa” on siis Fjällbacka-sarjan ensimmäinen kirja. Tässä kirjassa päähenkilö Erica Falck on tullut kotoaan Tukholmasta Fjällbackaan siivoamaan lapsuudenkotiaan vanhempiensa kuoltua auto-onnettomuudessa. Erican lapsuudenystävä löytyy kuolleena kylpyammeesta, ja Fjällbackan poliisi, mukaan lukien Erican toinen lapsuudenystävä, Patrik Hedström, selvittelee murhaa. Erica ei malta pitää näppejään erossa murhatutkimuksesta, eikä Patrikista.

Laitoin tämän kirjan Helmet-lukuhaasteen kohtaan 10, kirjan kansi on mielestäsi kaunis, sillä minun mielestäni kaikkien Fjällbacka-kirjojen kannet ovat olleet hyvin kauniita. Olkoon tämä tunnustus kaikille Fjällbacka-kirjojen kansien tekijöille.

Mainokset

One response to “Camilla Läckberg: Jääprinsessa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s