Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis, Kate Saunders: Nalle Puh Maailman Paras Karhu

Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis, Kate Saunders: Nalle Puh Maailman Paras Karhu (The Best Bear in All the World)

2016, suomennettu 2016 (Marja Helanen)

103 s

Helmet-lukuhaaste 2017 kohta 4, kirja lisää hyvinvointiasi

Nalle Puh täytti 90 vuotta viime vuonna ja sen kunniaksi neljä kirjailijaa Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis ja Kate Saunders ovat kukin kirjoittaneet oman Nalle Puh tarinansa. Kaikki tarinat ovat alkuperäisen A. A. Milnen Nalle Puh-henkisiä, herttaisen humoristisia kertomuksia. Mukana ovat kaikki vanhat tutut hahmot, ja yksi uusikin.

Kukin kirjan kirjailijoista on kirjoittanut omat loppusanansa kirjaan. Kate Saunders sanoo lopputekstissään, että ”Puolen Hehtaarin Metsässä on pelkkiä onnellisia loppuja”, ja tuo pitääkin paikkaansa. Nalle Puh tarinat ovat aina hyvin lempeitä ja rauhallisia, ja pelottavistakin asioista aina selvitään. Joten jos haluaa lukea kirjan, jossa kenellekään ei taatusti käy huonosti, niin kannattaa lukea Nalle Puh-kirjoja. Niiden lukemisen jälkeen on aina väistämättä hyvällä tuulella.

Olin eilen vapaaehtoisena valvojana eräässä lastentapahtumassa. Ja kuinka ollakaan, siihen osallistuvat lapset saivat Nalle Puh-leiman käteensä. Olihan minunkin sitten sellainen itselleni otettava 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s