Huivi, pipo ja lapaset

Sorruin taannoisella kauppareissullani ostamaan kaksi kerää 100 % akryylilankaa, Novita Rullaa, langan ihanan värin vuoksi. Langasta syntyi huivi, pipo ja lapaset. Huivin ohje on lehdestä Creative Knitting special issue 12&3 skein solutions april 2017, pipo on nimeltään Air Waves ja sen ohje löytyy Ravelrystä ja lapaset ovat ihan peruslapaset. Huivin pintaneule on todella hauskaa. Sitä pitäisi kokeilla tehdä jostain oikein todella paksusta langasta joskus; saisi varmasti aikaiseksi todella muhkean huivin.

Onneksi langan värit olivat ihanat neulottuinakin, niin ei harmita niin paljon oma sortuminen tähän lankaan. Ja onhan akryylissä se hyvä puoli, että se sopii herkkäihoisille ja vegaaneille, jos jotenkin haluaa tätä valintaansa itselleen selitellä 😀

3 responses to “Huivi, pipo ja lapaset

  1. Lanka on niin kaunista ja neuleet niin ihania, että mitään selittelyjä ei kaivata! Miksi muuten ylipäänsäkään tarvitsisi jotakin lankaa selitellä? Jos ei ole allerginen akryylille, sitä voi käyttää ja neuloa ihan oman tarpeensa mukaan. Kaikille ei villa sovi ja se jos mikä on ollut ongelma ennen kuin keinokuitulangat ja puuvillalangat tulivat tarjolle. Anoppini kertoi, että puolisonsa otti villasukat käyttönsä, kun hänen äitinsä oli ne jaloissaan pehmittänyt. Muuten ei iho olisi sukkia kestänyt. Ei ollut silloin tarjolla keinokuitua kaupassa. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s