Myriad CAL – valmis

Vihdoin ja viimein sain Myriadini valmiiksi (pyyhkii hikeä otsaltaan). Aloitin peiton virkkaamisen hyvin toiveikkaana elokuussa; tarkoitus oli saada tämä jouluun mennessä valmiiksi. Mutta marraskuussa minulta loppui osa langoista. Tilasin lisää, mutta lankapakettini seikkaili ympäri Suomen muutaman viikon ajan. Kun vihdoin sain lankani, tulin siihen tulokseen, että peitto ei millään ehdi valmiiksi ennen joulua, ja minua kieltämättä harmitti todella suuresti, enkä koskenutkaan peittoon melkein kahteen kuukauteen. Mutta nyt Myriadini on siis valmis, kolmisen kuukautta aikataulusta jäljessä.

Peitto on mielestäni todella kaunis. Kuvani eivät tee sille ollenkaan oikeutta, sillä peitto on haasteellinen kuvattava suuren kokonsa vuoksi. Värit ovat oikeasti voimakkaammat kuin näissä kuvissa. Lankana minulla on tässä Drops Muskat.

Peitossa on taatusti nimensä mukaisesti myriadin verran silmukoita, ja opin todella paljon uusia asioita virkkaamisesta tätä tehdessäni. Onneksi Myriad-peiton virkkaamiseen löytyi myös video-ohje. Ilman sitä en olisi osannut tätä tehdä.

Tekisi kyllä mieli aloittaa jo uusi peittoprojekti, mutta ehkä on parasta pitää pieni tauko, ja neuloa välillä muutama pipo, lapaset ja sukkia. Niille kun olisi tarvetta.

 

Mainokset

2 responses to “Myriad CAL – valmis

  1. Todellista käsityötaidetta, ihana! Muutama pienempi työ antaa uutta virtaa kun on saanut ison työn valmiiksi. Tosin sinun pienemmätkin neuleesi ovat aina niin taidokkaita, vaativa ja kauniisti toteutettuja. Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s