Huhtikuun paketti SNYltäni

Sain aivan uskomattoman runsaan paketin SNYltäni.  Ensinnäkin, paketista löytyi villasukat minulle synttärilahjaksi:

DSC06610 (600x800)

Sukkien väri on juuri minulle sopiva.

Paketissa oli myös kaikenlaista herkkua, sekä minulle, että meidän kaneille ja undulaateille:

DSC06611 (800x600)

Aluksi ajattelin säästää karkit lauantaiksi, kun on karkkipäivä.  Mutta uteliaisuuteni voitti, ja minun oli maistettava tuota vadelma-rusinasuklaata.  Sitten sitä oli maistettava vielä hieman lisää.  Ja hups, pian olikin suklaa melkein loppu 🙂  Ei se minusta kyllä maistu vadelmalle tai rusinalle, mutta hyvää se siis silti oli.

Ja olihan paketissa tietysti lankaakin, kun kerran on kyse salaisesta neuleystävästä:

DSC06612 (600x800)

Paketissa oli neljä kerää Novita Puro Batik lankaa ja yksi kerä Novita Nalle lankaa.  Lisäksi mukana oli ohje tunikaan.  Tunika näyttää hyvin minun tyyliseltäni, ja varmaankin toteutan sen jonakin päivänä vielä.  Olisi tosi ihanaa tehdä se Norosta, kuten tuossa alkuperäisessä ohjeessakin.  Noista Puro langoista virkkaan varmaankin itselleni kesäkassin, sellainen kun on ”tehtävien” listan kärkipäässä tällä hetkellä.

Paketissa ollut kortti oli hyvin osuvasti valittu:

DSC06613 (600x800)

Kortissa lukee: ”Pystyisimme tekemään paljon enemmän asioita, jos emme jo etukäteen luulisi niitä mahdottomiksi.”  Tuon lauseen yritän pitää mielessäni.

Suurkiitos SNY suuren suuresta paketista!

6 responses to “Huhtikuun paketti SNYltäni

  1. Kiva, että paketti tuli perille ja pidit paketista. Ja pahoittelut vielä, että en muistanut lähettää oikeaan aikaan niitä sukkia. Sinulla on synttärit niin lähellä oman lapseni synttäreitä (hänellä synttärit 30.3).
    Sitten ajattelin, että niitä Twix-suklaita voit antaa lapsille ja miehellesi. Muut suklaat ja teet olivat sinulle. 🙂

Jätä kommentti