Camilla Läckberg: Leijonankesyttäjä

Camilla Läckberg: Leijonankesyttäjä (Lejontämjaren)

2014, suomennettu 2015 (Outi Menna)

442 s

Helmet-lukuhaaste 2018, kohta 27, kirjassa on sateenkaariperhe tai samaa sukupuolta oleva pariskunta (Sopisi myös ainakin kohtiin 15, 19, 46)

Metsästä juoksee tielle tyttö, joka jää heti auton alle ja kuolee. Tyttö tunnistetaan muutamia kuukausia aiemmin kadonneeksi 16-vuotiaaksi Victoriaksi. Poliisi Patrik Hedström selvittelee tytön katoamiseen liittyviä seikkoja kirjailijavaimonsa Erika Falckin avulla. Kadonneita tyttöjä huomataan olevan muitakin kuin Victoria. Erikalla on samaan aikaan työn alla kirja naisesta, joka oli tappanut leijonankesyttäjämiehensä vuosia sitten ja oli vankilassa sen vuoksi. Naisella tuntuu kuitenkin olevan myös jokin yhteys nykyisiin tyttöjen katoamisiin.

Leijonankesyttäjä taitaa olla Camilla Läckbergin Fjällbacka-sarjan yhdeksäs kirja. Kuten tällaisissa sarjoissa tuppaa käymään, niin tarinat alkavat muistuttavat toisiaan, eikä niissä ole enää samanlaista yllätyksellisyyttä kuin on sarjan ensimmäisiä osia lukiessa. Mutta viihdyttävä ja selkeästi etenevä tarina tämä on, kyllä minä vielä sen kymmenennenkin osan haluan lukea 😀

One response to “Camilla Läckberg: Leijonankesyttäjä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s