Kuvahaaste 15. kuva

Kuten viikko sitten arvelinkin, niin omenapuu kukkii nyt. Se vain jää kuvassa tuon tomaatin taakse.

Tomaatti, ihme ja kumma, on edelleen hengissä ja tekee jopa jotain syötävän näköistä. Minä olen tunnettu viherpeukalottomuudestani, ja yleensä saan kaikki kasvit kuolemaan viimeistään kahdessa viikossa, joten tätä voi jo pitää jonkinlaisena ihmeenä. Nyt olisi kiva saada pidettyä tämä hengissä niin kauan, että syötävät osat saisivat vielä punaista väriäkin.

Kaksi viikkoa sitten laitoin tänne kuvan parvekkeen ikkunastamme näkyvästä räkättirastaan pesästä. Kaksi viikkoa sitten siellä vielä haudottiin munia. Nyt poikaset ovat jo pudottautuneent pesästä ja ovat piharuokinnassa. Toivottavasti poikaset oppivat pian lentämään, että me saamme pihamme takaisin. Koivunsiitepölykin on jo niin vähissä, että voisin sen puolesta oleskella jo pihalla, mutta nyt siellä sitten ovat nämä räkättipoikaset.

3 responses to “Kuvahaaste 15. kuva

  1. Onnea tomaatista! Meilläkin on kerran ollut pihassa räkätin pesä. Emot lentelivät hurjina aina kun istuin pihaan, mutta rauhoittuivat nopeasti kun emme häirinneet poikasia. Mene sinäkin vain rauhassa ulos, mutta suojaudu roiskeilta ja lähilennoilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s