Kirjoja, huivi ja kortti

Usean vuoden työttömyyden jälkeen aloitin taas työt maaliskuun alussa. Työ on aivan muuta kuin mihin minulla on koulutus tai mistä minulla on aiempaa työkokemusta. Niinpä olen opiskellut itsekseni monia uuteen työhöni liittyttyviä asioita, ja mm. tälläisia kirjoja on tullut luettua:

Mielenkiintoisinta näissä kirjoissa oli varmaankin se, että miten erilaisista näkökulmista nämä kirjat on kirjoitettu. Kasassa on hyvin kasvitieteellistä kirjaa ja käytännöllistä kirjaa sekä hurmoshenkistä uskoa luonnontuotteisiin ja  wildfulnessia. Helmet-lukuhaasteeseen en valitettavasti taida saada kyllä näistä mitään sijoitettua. Täytyy kyllä sanoa, että tämän vuotinen Helmet-lukuhaaste on oikeasti haasteellinen. Tänä vuonna ei tosiaankaan voi lukea mitä tahansa ja sijoittaa vain sopivaan haasteen, vaan haastetta varten kirjat on kyllä valittava erityisesti. Ei minulla kyllä tunnu nyt enää aika oikein riittävän edes lukemiseen…tai neulomiseenkaan sen puoleen. Mutta jotain sentään on valmistunut:

Tässä on Mabelle-huivi Garnstudion ohjeella, lankana Adlibris Babymerino. En pingottanut huivia mitenkään, sillä huivilla on mittaa reilusti yli 2 metriä, enkä oikein keksinyt, missä pingottaisin tämän. Mutta ei tämä pingotusta välttämättä tarvitse. Huivi on todella ihanan lämpöinen ja niin suuri, että siihen voi kunnolla kääriytyä. Nyt vain odotellaan huivin käyttöön sopivia pakkaskelejä, joihin todennäköisesti (ja toivottavasi 😀 ) on vielä useampi kuukausi aikaa.

Repu ilahdutti minua kivalla neulonta-aiheisella kortilla:

Kiitos Repu!

Töiden aloittamisen myötä on luonnossaliikkumisharrastukseni hiipunut lähes kokonaan. Yritän kuitenkin aina silloin tällöin edes piipahtaa lähimetsään. Viime viikonloppuna näin ensimmäiset sinivuokot.

2 responses to “Kirjoja, huivi ja kortti

  1. Onnea uudesta työstä ja uusista haasteista!
    Kuulostaa niin tutulta. Töitä tehdessä tuntuu, ettei kerkiä lukemaan, kutomaan tai edes ulkoilemaan. Onneksi itse olen nyt lomalla, ja kerkiän jälleen hetkeksi hieman rauhoittua, kutoa, ulkoilla ja lukea.

Jätä kommentti